Δευ-Παρ 09:00 - 19:00/Σαβ 09:00 - 14:00

210 57 51 878  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Εκδρομές στην Ελλάδα

ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ –ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΠΥΛΟΣ –ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 23-25/03/2019

1η Ημέρα: Αναχώρηση νωρίς το πρωί με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ με προορισμό την Ολυμπία. Θα επισκεφθούμε τον Αρχαιολογικό χώρο και το Μουσείο της Ολυμπίας. Ο αρχαιολογικός χώρος της Ολυμπίας περιλαμβάνει το Ιερό του Δία, με τους ναούς και τα κτίρια που σχετίζονται άμεσα με τη λατρεία και διάφορα οικοδομήματα που είχαν κτιστεί γύρω από αυτό, όπως αθλητικές εγκαταστάσεις που χρησιμοποιούνταν για την προετοιμασία και την τέλεση των Ολυμπιακών Αγώνων. Θα παραμείνουμε στην περιοχή της Ολυμπίας για το μεσημεριανό μας φαγητό και από εκεί αναχωρούμε για το ξενοδοχείο μας στην Κυπαρισσία. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.

2η Ημέρα: Μετά το πρωινό μας αναχώρηση για την περιοχή της Πύλου. Επίσκεψη στα δύο κάστρα που υπάρχουν στα υψώματα. Το παλαιότερο κάστρο του Ναυαρίνου που λέγεται Παλαιόκαστρο και το σχετικά νεότερο το Νιόκαστρο. Επόμενος σταθμός η Μεθώνη, όπου θα επισκεφθούμε το Ενετικό Κάστρο με το Μπούρτζι (αν είναι ανοιχτό). Θα καταλήξουμε στη γραφική Φοινικούντα για καφέ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

3η Ημέρα: Πρωινό και αναχώρηση με τις αποσκευές μας για την Καλαμάτα και το ιστορικό της κέντρο. Εκεί θα παραμείνουμε για να επισκεφθούμε την εκκλησία της Υπαπαντής, να γνωρίσουμε την παραλιακή πόλη και για το μεσημεριανό μας γεύμα. Αναχώρηση για Περιστέρι , όπου με ενδιάμεσες στάσεις θα φτάσουμε νωρίς το βράδυ.

Τιμή συμμετοχής:…………………………

Περιλαμβάνει: Δυο διανυκτερεύσεις με πρωινό , μεταφορές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν , αρχηγό-συνοδό του γραφείου μας.