210-5751878 210 5739038 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Το TASIOULIS TRAVEL, είναι ένα Τουριστικό Γραφείο που δραστηριοποιείται στο Περιστέρι από το 2000, σε όλους τους τομείς του κλάδου.

Διαμορφώνοντας ένα μεγάλο δίκτυο συνεργατών παρέχουμε υπηρεσίες Γενικού Τουρισμού σε όλο το φάσμα

  • διοργάνωση ταξιδιών αναψυχής
  • έκδοση αεροπορικών και ακτοπλοϊκών εισιτηρίων
  • κρατήσεις ξενοδοχείων σε Ελλάδα και εξωτερικό
  • οργανωμένες εκδρομές εσωτερικού και εξωτερικού.
  • Θαλάσσια μπάνια όλο το καλοκαίρι

Το ακτοπλοϊκό όπως και το αεροπορικό τμήμα εξυπηρέτησης των πελατών μας, είναι στελεχωμένο με προσωπικό που έχει πολυετή πείρα στο χώρο, ώστε να παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες.

Παράλληλα αναλαμβάνουμε μεταφορές/εκδρομές σχολείων, συλλόγων και μεταφορά προσωπικού εταιρειών. Η εταιρεία μας ειδικεύεται στα οδικά οργανωμένα ταξίδια καθώς και στις μετακινήσεις επιβατών με ιδιόκτητα υπερσύγχρονα λεωφορεία, πιστοποιημένα από την σχετική Ελληνική Νομοθεσία.

Όλα τα λεωφορεία εξασφαλίζουν ασφαλή και άνετη μετακίνηση σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό σε συνδυασμό με τους έμπειρους και άρτια εκπαιδευμένους οδηγούς μας.

Παράλληλα προσφέρουμε προς ενοικίαση τα λεωφορεία μας σε διάφορους οργανισμούς ή άλλα τουριστικά γραφεία που επιθυμούν τη χρήση λεωφορείων για τα προγράμματα τους πάντα με επιτυχία και επαγγελματισμό.

Με εκτίμηση,

Τασιουλης Φ. Κωνσταντίνος